Kapak konuğumuz; 2021 Eylül ayından itibaren özel kliniğinde hizmet vermekte olan Op. Dr. Erkan Esen ile şahsen tanışmadan önce araştırdığımda Piezo burun estetiği, göz kapağı, kulak ve çene estetiği, botoks uygulamaları, dolgu uygulamaları gibi bana oldukça uzak olan alanlarda hizmet vermekte olduğunu öğrendim ve görüşme öncesi açıkçası biraz gergindim çünkü uzmanlıkları ilgi alanım değildi. Ancak kendisi ile tanıştığımda gülen yüzü, pozitif yaklaşımı beni çekim öncesi oldukça rahatlattı ve çok keyifli bir çekim olacağını öngördüm.

Fujifilm Kocaeli Showroom ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz çekim tahmin ettiğim gibi oldukça keyifli geçti. İç sayfalarda kullanılmak üzere çekim esnasında etkileyici bir portre alabilmek adına kendisinden yorgun/bitkin bir kare almak istedim, yüz hatları fotoğraf dilinde buna çok uygundu. Ancak Erkan hocam o kadar enerjik ve neşe dolu ki o portre yerine kendisini daha iyi yansıttığı, özel kliniğine bilgi almak için dahi gittiğinizde görebileceğiniz hali olan son derece pozitif ve gülen bir portresini sizler için fotoğrafladım.

Op. Dr. Erkan ESEN hocamız ile gerçekleştirdiğimiz çekimin backstage görüntülerini GREY standardı olan ay ortasında mutlaka izlemenizi tavsiye ediyorum.

Yeni bir yılın ikinci sayısından tüm okurlarımıza iş ve yaşam’a dair birçok kişiyi ve kuruluşu sizlere ulaştırmaya özen gösterdik. Bu soğuk günlerde sıcak bir çay veya sıcak bir kahve eşliğinde sizlere keyifli okumalar diliyorum.

0 Yorum

Yorum Alanı

Lütfen gerekli Alanları Doldurunuz *