KENDİME ŞÖYLE BİR HEDEF KOYDUM: BİR ÖNCEKİ VE BİR SONRAKİ ARASINDA DRAMATİK FARKLAR OLMASA DAHİ GÖZLE GÖRÜLÜR BİR ŞEKİLDE GELİŞİM GÖSTERMELİYİM.

Pilates eğitmenliğim için her yıl aldığım eğitimlerime yenilerini eklemek üzere Amerika yolcusu olduğum şu günlerde de aklımda aynı soru var. Nasıl daha ileriye gidebilirim? Bu temel dürtü insanın varoluşundaki en büyük gizem… Ve ben de yaptığım her işte bu gizemden aldığım güçle, hep daha iyisini yapabilmek için kendime bir hedef koydum.

Mel’s Glamping konuya güzel bir örnek oldu. İki yıl önce, projeyi başlattığımızda çevremizde bu tarz etkinlikler yapan pilates stüdyoları yoktu. Bugün görüyorum ki biz dahil birçok stüdyo bu tarz etkinliklerle öğrencilerini bir araya getiriyor. Aynı zamanda hafta sonlarını değerlendirmek isteyen pilates tutkunları da bu etkinliklere dahil olabiliyor.

Bu tarz etkinler, pilates ve sağlıklı yaşam bilincinin yayılmasını sağlıyor. Ve bir konuda tevazu gösteremeyeceğim. Mel’s Glamping, bu konuda adeta bir marka haline geldi. Düzenlediğimiz onlarca organizasyon sonrasında edindiğimiz tecrübenin bu yıl ki PI-FEST’te adeta nakış gibi işlendiğini gördüğümde, güzel bir tatmin duygusuyla birlikte bu hedefimi hatırladım. Katılan eğitmen arkadaşlarım Seda Özer, organizasyonu birlikte düzenlediğimiz Ego Pilates Kurucusu Melek Uyar ve Code Pilates Kurucusu Barış Özdemir, düzenlenen workshoplarda katılımcıları biraz terlettiler. Sürpriz konuğumuz Pamela Spence ise egzersizlerimizde bize yardımcı oldu. Çok sempatikti. Etkinliği düzenlediğimiz Backyard'da ambiyansıyla ve kalitesiyle programımızın sorunsuz geçmesini sağladı. Kısaca her şey çok güzeldi. Önümüzdeki Glamping etkinliğimizde de ben aynı hedefim doğrultusunda bunun da iyisini nasıl yaparım diye kafa yormaya devam edeceğim. Size şimdiden iyi bayramlar ve iyi bir yaz tatili diliyorum.

Instagram: mels.pilates

0 Yorum

Yorum Alanı

Lütfen gerekli Alanları Doldurunuz *