EVDE GEÇİRDİĞİMİZ UZUN KIŞ AYLARININ ARDINDAN BU YIL HEPİMİZ ÜŞÜMEYİ DÖRT GÖZLE BEKLEDİK. CAMLARIN ARKASINDAN İZLEDİĞİMİZ BEYAZ MANZARALARIN TADINI ÇIKARTMAK İÇİN BUGÜNLERE SÖZLEŞTİK. KAYAK TATİLLERİ, KAMPLAR, KÜÇÜK KAÇAMAKLAR...

KISACA BOL HAREKETLİ BİR 2022 KIŞINA BİZ HAZIRIZ! PEKİ YA GARDIROPLARIMIZ?

2021’in konforlu minimalist tavrı yeni yılda etki alanını renklere yoğunlaştırarak ilerliyor.

Kalıplar maksimalist, dokular hareketli. Abartı ve ihtişam modernize edilmiş versiyonuyla karşılıyor bu kış bizi. Kış gardırobunun temel parçaları ise küçük detaylarla yükselişe geçiyor.


Chloe

YUMUŞAK DOKULAR
Kış mevsiminin olmazsa olmazı yumuşacık suni kürkler, bu sezon koyunyünü görünümü ile etkisini sürdürmeye devam ediyor. Süet ve deri kumaşla arasındaki uyum, iç astar ve yaka detayları ile buluştuğunda onu sezonun karşı konulmaz dokularından biri yapıyor.


Valentino

ANNE ELİ DEĞMİŞ GİBİ
Anne örgüsü olarak hafızalarımıza kazınan balıksırtı tekniği ile örülmüş iri örgülü kazaklar krem, bej ve beyaz tonlarıyla 2022 Kış trendlerine göz kırpıyor. 60’lar esintili açık renkli bu kazaklar erkek giyiminde de yer edinmiş klasik parçalardan.

Isabel Marant’ın The Snow Edit koleksiyonundan seçtiğimiz balıksırtı örgülü, bej rengi kazaktan ilham alabilir, bu kış yeni bir kazak satın almak yerine kendin için örebilirsin!


Acne Studios

XXL ETKİ
Maksimalizmin boy gösterdiği 2022 sezonuna ekstra large aksesuarlarla giriş yapıyoruz. Yerlere uzanan boyları, ultra geniş kesimi ve canlı renkleriyle dış giyim tamamlayıcımız olan atkılar bu sezonun asıl parçası olmaya aday! Keskin hatlı mikro çantaların ise rakibi büyük! XXL çantalar, salaş kesimleri ve geniş hacimleri ile ilgi odağı olmayı başarıyor.


Versace

GÜNDÜZ IŞILTISI
Gece kıyafetleri ile özdeşleştiğimiz ışıltılı detaylar güneş altında da parlamaya hazır.

Payetler, simler, pullar ve satenler... Günlük kıyafetlerdeki şıklık dozumuzu artırıyor, gündüz diskosunun anahtarlarını teslim alıyoruz!


Fendi

PODYUMDAN PİSTLERE
Prada’dan Fendi’ye 2022 Kış podyumlarında karşımıza çıkan kayak ceketleri, metalik şişme montlar, net kesimli kayak pantolonları podyumdan pistlere doğru yol alıyor. Kış tatillerinin ivme kazandığı bugünlerde, stil sahibi koruyucularla işlevsel modanın keyfini çıkarabilirsiniz!


The North Face x Gucci

LÜKSÜN DOĞA ÇIKARIMI
Lüks moda markalarının radarına takılan doğa sporları, şaşırtıcı iş birliklerini beraberinde getiriyor. Geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve bu yılda yinelenen Gucci X The North Face iş birliğinin topladığı yoğun ilgi diğer moda markalarını harekete geçirdi. İsviçre’nin lüks moda evi Bally bu sezon dağ ve doğa yürüyüşüne özel ayakkabılar tasarladı. Moda evlerinin doğa çıkarımlarını heyecanla takip ediyoruz!


Maxmara

Editörün Önerisi
Kayak temasının ön planda olduğu 2022 kış sezonuna, açık renk camlı büyük güneş gözlükleri ile eşlik edebilirsin.

Kayak gözlüklerini andıran bu gözlükler şehir merkezinde pist rüzgarları estirecek!

Instagram: @edabagt 

0 Yorum

Yorum Alanı

Lütfen gerekli Alanları Doldurunuz *