Ağustosun kavuran sıcağından bunalırken sonbaharın beklenmedik soğuğu küçük gardırop krizleri yaşamamıza sebep oldu. Kot ceket mi, trençkot mu diye düşünürken montlarla da bir bakışmadık değil. Kombin yapmanın en keyifli olduğu sonbahar mevsiminde, bu kez sosyal yaşantılarımıza geri dönmenin verdiği heyecanla açıyoruz gardıroplarımızın kapağını. Değişken hava durumlarının dış giyime ivme kazandırdığı bu günlerde yeni sezonun trendlerine birlikte göz atalım!

OKULA DÖNÜŞ
Kolej ceketleri geri döndü! Okul özlemiyle geçen iki yılın ardından moda dünyasında değer kazanan üniforma etkisini bu sezon ultra havalı kolej ceketleriyle karşılıyoruz. Cezbedici renk uyumu ve hayal gücüyle şekillenen tasarımlarıyla bu sezon hepimiz kolejliyiz!

YÜKSELEN YELEKLER
Bu sezon yeleklerle yakın temastayız! Birkaç sezondur raflarda görmeye alıştığımız yelekler, birbirinden farklı formlarıyla epeydir açılan arayı kapatmayı hedefliyor. Postacı model çok cepli yelekler, oversize kotlar, karşı koyamadığımız deriler... Sezonun trendini yakalamak isterseniz, gardırobunuzda az kullandığınız veya artık kullanmadığınız bir ceketi dönüştürmeyi düşünebilirsiniz.

DERİ BLAZERLER
Zamansız, eforsuz ve daima şık. İster klasik bir jean ile, ister basic bir eşofman takımı ile eşleştir. 2021’in en sükse yapan parçası deri blazerlar, birden fazla kullanım seçeneğiyle gardıropların kurtarıcısı. Bej, kahverengi ve taba renklerine bir şans verebilirsiniz.

KAPİTONE DESENLER
Annelerimizin, büyükannelerimizin gardıroplarında gördüğümüz kapitone desenli montlar 2021 kış sezonunda bizlere göz kırpmıştı. Mevsimlik ceketlerde görmeye başladığımız, geniş baklava desenlerinden oluşan kapitone ceketler vintage esintisiyle kombinlere hareket katıyor.

GÖMLEK CEKETLER
Gömleklerin mevsimsiz daimî kurtarıcı moduna hepimiz oldukça alıştık. Yaz sezonunda rengârenk modellerle bize eşlik eden gömlekler sonbaharın da en sevilen oyuncularından. Oduncu ekose gömleklerin ceket formunda hayat bulması, sonbahar dış giyimine yeni bir soluk kazandırdı. Favorimiz; oversize, uzun ve geniş ekose desenliler.

EDİTÖRÜN NOTU:
Sonbaharın birbirinden farklı dış giyim trendleri arasında kaybolmadan önce, sezonun favori renklerine göz atmayı unutmayın. Uzun vadeli kullanmayı düşündüğünüz, gardırobunuza yatırım yapmak için alacağınız parçaların zamansız renklerde ve kalıplarda olmasına ise mutlaka dikkat edin. Trendlerin sadece stillerimizle harmanlandığında ortaya etkili bir görünüm çıkartacağını bilerek, bilinçli alışverişler yapmanızı dileriz.

Instagram: @edabagt

0 Yorum

Yorum Alanı

Lütfen gerekli Alanları Doldurunuz *